Șofer din Mârșa, depistat băut la volan Reviewed by CD on . În data de 15 ianuarie, în jurul orei 08,15, pe strada Bisericii din oraşul Avrig, poliţiştii rutieri au oprit pentru verificări un autoturism condus de către u În data de 15 ianuarie, în jurul orei 08,15, pe strada Bisericii din oraşul Avrig, poliţiştii rutieri au oprit pentru verificări un autoturism condus de către u Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Șofer din Mârșa, depistat băut la volan

Șofer din Mârșa, depistat băut la volan

Șofer din Mârșa, depistat băut la volan

În data de 15 ianuarie, în jurul orei 08,15, pe strada Bisericii din oraşul Avrig, poliţiştii rutieri au oprit pentru verificări un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, domiciliat în localitatea Mârşa.

În urma testării alcoolscopice a conducătorului auto, poliţiştii au constatat că acesta se află sub influenţa alcoolului, cu o concentraţie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferul a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat două probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, în cauză întocmindu-se dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, conform art. 336 aliniatul 1 din Codul Penal.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus