Spațiu nou amenajat la Crucea Roșie Sibiu Reviewed by CD on . Sediul Crucii Roşii din Sibiu este un adevărat laborator de fapte bune şi funcţionează în centrul oraşului, într-un spaţiu pus la dispoziţie de Primăria Sibiu, Sediul Crucii Roşii din Sibiu este un adevărat laborator de fapte bune şi funcţionează în centrul oraşului, într-un spaţiu pus la dispoziţie de Primăria Sibiu, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Spațiu nou amenajat la Crucea Roșie Sibiu

Spațiu nou amenajat la Crucea Roșie Sibiu

Spațiu nou amenajat la Crucea Roșie Sibiu

Sediul Crucii Roşii din Sibiu este un adevărat laborator de fapte bune şi funcţionează în centrul oraşului, într-un spaţiu pus la dispoziţie de Primăria Sibiu, de mai bine de 30 de ani.

Spaţiul unde sunt birourile a suferit numeroase renovări de-a lungul timpului, ultima dintre acestea fiind realizată pro bono de designerul sibian Hermina Goia.

Şi la demisolul sediului se lucrează de ani de zile iar acum lucrările sunt aproape de finalizare cu ajutorul prieteniilor de la UNIMAT şi va fi un centru comunitar şi educaţional deschis tuturor voluntarilor, ONG-urilor, tinerilor şi pensionarilor.

„De-a lungul anilor, sute de voluntari ne-au călcat pragul şi alte câteva mii de beneficiari ai programelor noastre: pensionari, tineri, copii, refugiaţi, cursanţi şi parteneri ai Crucii Roşii dar şi ai comunităţii de bine din Sibiu. Anul acesta, ne-am propus să alergăm la Maratonul Internaţional din 27 mai pentru dotarea acestui spaţiu şi îi invităm pe sibieni să ne fie alături, pentru ca împreună, să putem răspunde în continuare nevoilor comunităţii” a transmis Raluca Morar, directorul filialei Sibiu de Cruce Roşie.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus