Spectacolul multimedia „10X10. Născut în România”, prezentat la Sibiu Reviewed by CD on . Eurocultur Art, în parteneriat cu Teatrul Gong Sibiu, organizează spectacolul multimedia „10X10. Născut în România”. Evenimentul va avea loc joi, 22 noiembrie, Eurocultur Art, în parteneriat cu Teatrul Gong Sibiu, organizează spectacolul multimedia „10X10. Născut în România”. Evenimentul va avea loc joi, 22 noiembrie, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Spectacolul multimedia „10X10. Născut în România”, prezentat la Sibiu

Spectacolul multimedia „10X10. Născut în România”, prezentat la Sibiu

Spectacolul multimedia „10X10. Născut în România”, prezentat la Sibiu

Eurocultur Art, în parteneriat cu Teatrul Gong Sibiu, organizează spectacolul multimedia „10X10. Născut în România”. Evenimentul va avea loc joi, 22 noiembrie, începând cu ora 19 și reprezintă un show complet ce îmbină muzica blues, rock, folk, country și tradiționalele motive românești cu elemente teatrale și de artă vizuală, dar și cu un moment de poezie susținut de Rita Chirian.

Mike Godoroja propune un concept multimedia cu muzică originală, cu momente teatrale și multimedia, cu 48 de instrumente rare în România și în Europa, 12 sintetizatoare, 11 instrumente cu corzi, 5 orgi, un set de 30 de unități de percuție, 15.000 W de lumini inteligente și 60 de module de ecran LED full HD.

Pe scena Teatrului Gong va cânta Mike Godoroja și Blue Spirit (Tibi Duțu – basist, Vali Vătuiu – percuționist, Dorian Pîrvu – pianist și Alin Păun – chitarist), dar și invitații speciali: Dan Mircea Cipariu, Marius Mihalache, Eugen Mihăescu (Krypton), Rareș Totu și Marcian Petrescu.

Spectacolul „Născut în România” face parte din turneul național cu același nume și este dedicat Centenarului Marii Uniri. Accesul publicului este liber, în limita locurilor disponibile.

foto Mihaela Petre

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus