Start în Turul Ciclist al Sibiului Reviewed by CD on . Competiția aflată la cea de-a VIII-a ediție reunește în acest an 19 echipe din România, Moldova, Italia, Polonia, Elveția, Olanda, Cehia, Slovacia, Germania, SU Competiția aflată la cea de-a VIII-a ediție reunește în acest an 19 echipe din România, Moldova, Italia, Polonia, Elveția, Olanda, Cehia, Slovacia, Germania, SU Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Start în Turul Ciclist al Sibiului

Start în Turul Ciclist al Sibiului

Start în Turul Ciclist al Sibiului

Competiția aflată la cea de-a VIII-a ediție reunește în acest an 19 echipe din România, Moldova, Italia, Polonia, Elveția, Olanda, Cehia, Slovacia, Germania, SUA, Kuweit, Rusia și Albania.

Bine-cunoscutul prolog din centrul istoric va avea loc joi, 5 iulie, începând cu ora 18 pe un traseu de 2,2 km. A doua zi a competiției este una foarte spectaculoasă datorită ascensiunii pe crestele masivului Făgăraș, la o altitudine de 2040 m. Sâmbătă, 7 iulie, se va desfășura cea mai lungă etapă a competiției, Sibiu-Avrig-Agnita-Păltiniș, un traseu de 195 de km. În ultima zi a competiției, duminică 8 iulie, puteți urmări de dimineață contratimpul pe echipe pe traseul Sibiu-Cisnădioara-Cisnădie, iar după-masa, ultima etapă a competiției pe un traseu de 145 de km cu finish-ul în Piața Mare.

Turul Ciclist al Sibiului este înscris în calendarul competițional UCI Europe Tour. Etapele competiției pot fi urmărite și online, fiind transmise în direct pe: www.gsp.ro, www.ciclism.sibiu.ro și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TurulCiclistAlSibiului.

Competiția este organizată de Clubul Sportiv Sibiu Sport Project și cofinanțată de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2018.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus