Strada Monaco din Sibiu a fost modernizată Reviewed by CD on . Primăria Sibiu a finalizat modernizarea străzii Monaco din zona industrială vest, în contextul extinderii unităților de producție din zonă. Pe această stradă s- Primăria Sibiu a finalizat modernizarea străzii Monaco din zona industrială vest, în contextul extinderii unităților de producție din zonă. Pe această stradă s- Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Strada Monaco din Sibiu a fost modernizată

Strada Monaco din Sibiu a fost modernizată

Strada Monaco din Sibiu a fost modernizată

Primăria Sibiu a finalizat modernizarea străzii Monaco din zona industrială vest, în contextul extinderii unităților de producție din zonă.

Pe această stradă s-a modernizat carosabilul și s-a extins la două benzi astfel că se circulă acum în dublu sens. De asemenea, s-au amenajat trotuarele și locuri de parcare în zona unităților de producție. Rețelele de apă și canalizare pluvială au fost extinse și s-a amenajat un sistem de iluminat public modern.

“În zona vest lucrăm la prelungirea străzii Turda și este în curs procedura de achiziție pentru modernizarea și extinderea iluminatului public în zona industrială.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus