Transport ilegal de material lemnos Reviewed by CD on . La data de 29 mai a.c., în jurul orei 13,30, pe raza localității Gura Râului, polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au depistat un localnic în vârstă de 26 La data de 29 mai a.c., în jurul orei 13,30, pe raza localității Gura Râului, polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au depistat un localnic în vârstă de 26 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Transport ilegal de material lemnos

Transport ilegal de material lemnos

Transport ilegal de material lemnos

La data de 29 mai a.c., în jurul orei 13,30, pe raza localității Gura Râului, polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au depistat un localnic în vârstă de 26 de ani în timp ce transporta cu ajutorul unui tractor cantitatea de 4,44 mc de material lemnos. Întrucât pe avizul de însoțire prezentat de către bărbat era specificată cantitatea de 5,036 mc de material lemnos, s-a conturat suspiciunea că persoana în cauză a efectuat transport multiplu de material lemnos în baza aceluiași aviz.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar cantitatea de 4,44 mc material lemnos, esență fag, a fost confiscată și predată Ocolului Silvic Gura Râului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus