Un nou eveniment în cadrul proiectului „Animă ASTRA” Reviewed by CD on . Un nou eveniment în cadrul proiectului „Animă ASTRA” se va desfășura în perioada 9-12 august la Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului. „Copac. Lemn” va avea Un nou eveniment în cadrul proiectului „Animă ASTRA” se va desfășura în perioada 9-12 august la Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului. „Copac. Lemn” va avea Rating: 0
Ești aici: Acasă » Cultură»Un nou eveniment în cadrul proiectului „Animă ASTRA”

Un nou eveniment în cadrul proiectului „Animă ASTRA”

Un nou eveniment în cadrul proiectului „Animă ASTRA”

Un nou eveniment în cadrul proiectului „Animă ASTRA” se va desfășura în perioada 9-12 august la Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului.
„Copac. Lemn” va avea loc între orele 10.00-13.00 și 14.00-18.00, la gospodăria Goiești, din județul Alba. Aici va fi amenajat un atelier de confecționare a instrumentarului pentru grădină și sisteme de cultivare a plantelor în spații neconvenționale, specifice mediului rural și urban. Atelierul va fi susținut și supervizat de către un meșter tâmplar originar din Munții Apuseni, satul Avram Iancu.
Proiectul „Animă ASTRA!” este inițiat de Complexul Național Muzeal ASTRA și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2022. Programul are ca scop implicarea activă a vizitatorilor Muzeului, care au prilejul de a comunica direct cu meșterii, de a învăța și apoi de a exersa aptitudinile dobândite.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus