Un nou punct de lucru al ISU Sibiu la Dumbrăveni Reviewed by CD on . Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu va operaționaliza, începând de luni, 03 octombrie a.c., o nouă structură de Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu va operaționaliza, începând de luni, 03 octombrie a.c., o nouă structură de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un nou punct de lucru al ISU Sibiu la Dumbrăveni

Un nou punct de lucru al ISU Sibiu la Dumbrăveni

Un nou punct de lucru al ISU Sibiu la Dumbrăveni

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu va operaționaliza, începând de luni, 03 octombrie a.c., o nouă structură de intervenţie în orașul Dumbrăveni. Noul punct de lucru va fi dislocat din cadrul Detașamentului de pompieri Mediaș și va deservi zona de Nord-Est a judeţului Sibiu, care cuprinde localitățile Dumbraveni, Hoghilag, Laslea, Biertan, Alma, Ațel, precum și satele apar¬ţinătoare acestora.
Subunitatea va funcţiona cu o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului Mediaș și o ambulanță SMURD a SVSU Dumbrăveni, iar personalul ce va încadra cele două autospeciale va fi format din 15 subofițeri și 9 paramedici voluntari(angajați ai primăriei care au absolvit cursuri de prim-ajutor calificat în cadrul Centrului de formare al ISU Sibiu). Spaţiul necesar desfăşurării activităţilor specifice a fost pus la dispoziţie de către Consiliul Local Dumbrăveni.
Prin operaționalizarea acestui punct de lucru, timpul mediu de răspuns în situaţiile de urgenţă va scădea, crescând, astfel, nivelul de siguranţă şi protecţie a comunităţilor. Pentru reducerea timpului de răspuns, în anul 2015 au fost înființate alte patru puncte de lucru în localitățile Păltiniș, Ocna Sibiului, Avrig și Săliște, primele două fiind operaționalizate pe componenta SMURD.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus