Un șofer beat din Cisnădie a pierdut controlul volanului Reviewed by CD on . La data de 1 aprilie a.c., în jurul orei 22,00, în orașul Cisnădie, în timp ce conducea un autoturism pe strada Grigore Ionescu, un sibian în vârstă de 48 de an La data de 1 aprilie a.c., în jurul orei 22,00, în orașul Cisnădie, în timp ce conducea un autoturism pe strada Grigore Ionescu, un sibian în vârstă de 48 de an Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un șofer beat din Cisnădie a pierdut controlul volanului

Un șofer beat din Cisnădie a pierdut controlul volanului

Un șofer beat din Cisnădie a pierdut controlul volanului

La data de 1 aprilie a.c., în jurul orei 22,00, în orașul Cisnădie, în timp ce conducea un autoturism pe strada Grigore Ionescu, un sibian în vârstă de 48 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu bordura care mărginește partea dreaptă a sensului de mers.

Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale, iar testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, la nivelul Poliției Orașului Cisnădie, s-au întocmit actele pentru efectuarea cercetării penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus