Un tânăr din comuna Roșia a intrat cu mașina într-un stâlp Reviewed by CD on . La data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 23.30, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Podului, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din La data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 23.30, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Podului, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Un tânăr din comuna Roșia a intrat cu mașina într-un stâlp

Un tânăr din comuna Roșia a intrat cu mașina într-un stâlp

Un tânăr din comuna Roșia a intrat cu mașina într-un stâlp

La data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 23.30, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Podului, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Roșia, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp.

Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii rutieri a rezultat că cel aflat la volan nu deține permis de conducere. Totodată, testarea sa alcoolscopică a indicat un rezultat de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus