Urmărit internațional, depistat de polițiști în localitatea Tălmaciu Reviewed by CD on . Polițiștii din Sibiu au depistat un bărbat, pe numele căruia autoritățile din Italia au emis un mandat european de arestare pentru tâlhărie, șantaj și primirea Polițiștii din Sibiu au depistat un bărbat, pe numele căruia autoritățile din Italia au emis un mandat european de arestare pentru tâlhărie, șantaj și primirea Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Urmărit internațional, depistat de polițiști în localitatea Tălmaciu

Urmărit internațional, depistat de polițiști în localitatea Tălmaciu

Urmărit internațional, depistat de polițiști în localitatea Tălmaciu

Polițiștii din Sibiu au depistat un bărbat, pe numele căruia autoritățile din Italia au emis un mandat european de arestare pentru tâlhărie, șantaj și primirea de bunuri furate. Activitatea a beneficiat de sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Poliției Române.

La data de 27 decembrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au depistat, în localitatea Tălmaciu, un bărbat, de 27 de ani, urmărit internațional.

Pe numele acestuia, autoritățile italiene au emis un mandat european de arestare pentru comiterea mai multor infracțiuni de tâlhărie în formă agravată, șantaj și primirea de bunuri furate, săvârșite în perioada 24 mai 2011 — 28 februarie 2012.

Pentru depistarea bărbatului, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională — Inspectoratul General al Poliției Române.

Ieri, 27 decembrie a.c., bărbatul a fost prezentat magistraților Curții de Apel Alba Iulia, pe numele său fiind emis mandat de arestare, pentru 15 zile, în vederea finalizării procedurilor de predare către autoritățile din Italia.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus