Viteza de circulație a trotinetelor în parcurile din Sibiu, limitată Reviewed by CD on . Pentru ca parcurile din Sibiu să fie utilizate în siguranță atât de pietoni, cât și de cei care folosesc trotineta, Primăria Sibiu a luat măsura limitării vitez Pentru ca parcurile din Sibiu să fie utilizate în siguranță atât de pietoni, cât și de cei care folosesc trotineta, Primăria Sibiu a luat măsura limitării vitez Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Viteza de circulație a trotinetelor în parcurile din Sibiu, limitată

Viteza de circulație a trotinetelor în parcurile din Sibiu, limitată

Viteza de circulație a trotinetelor în parcurile din Sibiu, limitată

Pentru ca parcurile din Sibiu să fie utilizate în siguranță atât de pietoni, cât și de cei care folosesc trotineta, Primăria Sibiu a luat măsura limitării vitezei de deplasare pe alei a trotinetelor electrice la 5km/h. Măsura a fost aplicată în parcurile Sub Arini, Astra, Tineretului și Ștrand.
Indicatoarele instalate îi atenționează practic pe cei de pe trotinete să reducă viteza la minim, mai ales dacă se deplasează cu trotinete electrice, chiar dacă nu toate au un vitezometru care să le indice viteza de deplasare.
În același sens, Primăria Sibiu a solicitat celor doi operatori care închiriază trotinete electrice să limiteze din software viteza la 5 km/h atunci când GPS-ul trotinetei înregistrează ca locație unul dintre parcurile din Sibiu. Operatorii au și aplicat deja această limitare.
Respectarea regulilor de circulație pe drumurile publice, inclusiv în cazul
trotinetelor, este controlată de Poliția Rutieră, abilitată să aplice și sancțiuni.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus