„Ziua Recoltei“ la Mediaș (3-4 octombrie) Reviewed by CD on . Primăria Municipiului Mediaş, prin S.C. Piaţa Prim Com S.A și Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret, organizează în zilele de 3 și 4 octo Primăria Municipiului Mediaş, prin S.C. Piaţa Prim Com S.A și Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret, organizează în zilele de 3 și 4 octo Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»„Ziua Recoltei“ la Mediaș (3-4 octombrie)

„Ziua Recoltei“ la Mediaș (3-4 octombrie)

„Ziua Recoltei“ la Mediaș (3-4 octombrie)

Primăria Municipiului Mediaş, prin S.C. Piaţa Prim Com S.A și Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret, organizează în zilele de 3 și 4 octombrie 2015 cea de-a XII-a ediţie a evenimentului „Ziua Recoltei“.
Evenimentul va debuta la ora 10.30, în Piaţa Primăriei Mediaş cu slujba religioasă, iar de la ora 11 va începe programul artistic cu defilarea copiilor înscrişi la „Parada costumelor de toamnă”.
La succesul manifestării vor contribui artiştii Vasile Pădure, Gicu Muntean, Duo Romantica, precum și ansamblurile „Florile Târnavelor” al Clubului Copiilor Mediaş, „Cununa Blăjelului”, „Perla Târnavelor”, „Datini” Bazna, „Korona” Brașov, „Pe ulița din Biia”, precum și Ansamblul de Dansuri Maghiare și Ansamblul de dansuri din Odorheiu-Secuiesc. Totodată, pe scena amenajată în fața Primăriei vor urca în cele două zile ale manifestării și tineri talentați din școlile și liceele medieșene.

Cei prezenţi la eveniment vor putea degusta zacuscă, must şi peşte, iar concursurile tradiţionale la care doritorii se pot înscrie sunt: „Cămara Tradiţională”, „Cel mai frumos stand”, „Sculptură în fructe şi legume” şi „Cel mai interesant bostan“.

Toți medieșenii sunt așteptați sâmbătă între orele 10:30 – 18:00, iar duminică între orele 13:00 – 18:00, pentru a degusta din roadele toamnei și a se bucura de programul artistic.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus