A 14-a ediție a evenimentului Ars Hungarica, la Sibiu Reviewed by CD on . Asociația Maghiarilor din Sibiu „HID” organizează în perioada 9-17 noiembrie cea de-a 14-a ediție a evenimentului Ars Hungarica. Festivalul are ca scop promovar Asociația Maghiarilor din Sibiu „HID” organizează în perioada 9-17 noiembrie cea de-a 14-a ediție a evenimentului Ars Hungarica. Festivalul are ca scop promovar Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»A 14-a ediție a evenimentului Ars Hungarica, la Sibiu

A 14-a ediție a evenimentului Ars Hungarica, la Sibiu

A 14-a ediție a evenimentului Ars Hungarica, la Sibiu

Asociația Maghiarilor din Sibiu „HID” organizează în perioada 9-17 noiembrie cea de-a 14-a ediție a evenimentului Ars Hungarica. Festivalul are ca scop promovarea culturii maghiare și vă propune un program variat cu peste 20 de evenimente, printre care spectacole de teatru, vernisaje de expoziții, concerte de muzică clasică, jazz, pop, rock, spectacole pentru copii, prezentări de carte, conferințe, proiecții de filme și un bal tradițional.

Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, 9 noiembrie la Sala Thalia, unde puteți participa la o gală de operă și operetă. După gală va avea loc o recepție cu degustare de produce maghiare.

Programul festivalului continuă în zilele următoare cu vernisajul expoziției „Plimbare în Szolnok”, spectacolul literar-artistic „Éva Meister: Psalmus Hungaricus”, concertul cameral: Harcsa Veronika & Razvaljajeva Anasztázia, un concert cu formația Térerő (câștigători ai marelui premiu la festivalul Siculus), spectacolul pentru copii Teatrul de păpuși Halvirág – Benedek Elek: Világszép nádszálkisasszony, un concert special de jazz cu Viktor Tóth (saxofon) – My Home (HU), o degustare de vinuri, o prezentare a unui instrument tradițional – cetera, un concert cu Júlia Bucz (HU), proiecția filmului „Eroi de zi cu zi”, un concert de cetere cu formația Szederinda din Șimleul Silvaniei, prezentarea cărții „T. Szabó Csaba – Arheologie Transilvană II”, spectacolul de stand-up comedy „Dincolo de vorbe!” cu András Előd & György Botond, spectacolul pentru copii „5 povești din 5 culturi diferite”, concertul cu Teddy Queen (câștigători ai premiului LEMD, 2019), un concert pentru copii și familie cu Zoli Póra & Stone Hill, un concert cameral cu Sicambria Quartet (HU), un concert cameral cu Duo MolTo, vernisajul expoziției artistului Szentes Zágon, balul Festivalului cu Ansamblul Maros Művészegyüttes din Tg. Mureș și concertul de închidere „Blue Heast” cu Pély Barna.

Evenimentele se vor desfășura la Sala Thalia, Teatrul Gong, Turnul Sfatului, Sala Oglinzilor din sediul Forumului Democrat German, Galeria Bisericii Reformate, Sala Mare Turnișor, Centrul Cultural Maghiar, Biserica Catolică Sf. Treime și Atrium Cafe.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus