Încarceraţi după ce ar fi agresat doi tineri în Sibiu Reviewed by CD on . La data de 24 octombrie a.c., doi minori, în vârstă de 17 ani, din Gura Râului, au reclamat Poliţiei Municipiului Sibiu faptul că, în dimineaţa zilei de 21 octo La data de 24 octombrie a.c., doi minori, în vârstă de 17 ani, din Gura Râului, au reclamat Poliţiei Municipiului Sibiu faptul că, în dimineaţa zilei de 21 octo Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Încarceraţi după ce ar fi agresat doi tineri în Sibiu

Încarceraţi după ce ar fi agresat doi tineri în Sibiu

Încarceraţi după ce ar fi agresat doi tineri în Sibiu

La data de 24 octombrie a.c., doi minori, în vârstă de 17 ani, din Gura Râului, au reclamat Poliţiei Municipiului Sibiu faptul că, în dimineaţa zilei de 21 octombrie a.c., în timp ce se aflau în Piaţa 1 Decembrie 1918 din municipiul Sibiu, au fost agresaţi fizic de către doi tineri.

În urma cercetărilor efectuate, la data de 5 noiembrie a.c., poliţiştii Compartimentului Poliţie de Proximitate Sibiu au identificat presupuşii autori ai agresiunii.

Este vorba despre doi tineri cu vârsta de 17, respectiv 19 ani, domiciliaţi în localitatea Vurpăr, faţă de care s-a luat măsura reţinerii 24 de ore pe bază de ordonanţă. Aceştia urmează să fie prezentaţi procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive şi sunt cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, respectiv instigare la săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasă.

În prezent, presupuşii agresori sunt încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus