Donații pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu Reviewed by CD on . Două ecografe moderne şi o Dacia Dokkker, în valoare totală de aproape 170.000 lei, donate Spitalului Judeţean de către Asociaţia Împreună pentru Sănătate La fi Două ecografe moderne şi o Dacia Dokkker, în valoare totală de aproape 170.000 lei, donate Spitalului Judeţean de către Asociaţia Împreună pentru Sănătate La fi Rating: 0
EÈ™ti aici: Acasă » Articole Recomandate»DonaÈ›ii pentru Spitalul Clinic JudeÅ£ean de Urgenţă Sibiu

Donații pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu

Donații pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu

Două ecografe moderne şi o Dacia Dokkker, în valoare totală de aproape 170.000 lei, donate Spitalului Judeţean de către Asociaţia Împreună pentru Sănătate

La finalul lui 2021, AsociaÅ£ia „ÃŽmpreună pentru Sănătate” a donat Spitalului Clinic JudeÅ£ean de Urgenţă Sibiu două ecografe portabile moderne ÅŸi performante ÅŸi o Dacia Dokker în valoare totală de aproape 170.000 lei.

Cele două ecografe portabile marca Philips au o valoare totală de 120.000 lei şi au fost repartizate Secţiilor de Medicină Internă respectiv secţiei Obstetrică-Ginecologie. Automobilul Dacia Dokker are o valoare de aproape 50.000 lei şi va fi utilizat pentru diferite activităţi administrative şi de transport materiale în cadrul spitalului.

Sumele necesare achiziţionării echipamentelor au provenit din mai multe sponsorizări atrase de asociaţie.

Astfel, suma necesară achiziţionării unuia dintre cele două ecografe portabile (60.000 lei) a fost asigurată integral de către Marquardt SCS. Restul banilor necesari pentru cel de-al doilea ecograf şi pentru automobil au provenit din sponsorizări de la mai multe companii: Albis, Wenglor, Bilstein, Expertarom, Kovostroj, Sigemo, Hultafors, Scandia.

„MulÅ£umim sponsorilor care au asigurat fondurile necesare achiziÅ£ionării automobilului ÅŸi echipamentelor donate spitalului judeÅ£ean de către AsociaÅ£ia „ÃŽmpreună Pentru Sănătate”, care îşi propune să contribuie prin donaÅ£ii la dezvoltarea serviciilor medicale acordate populaÅ£iei. Este doar un prim pas pe care îl facem, urmează ÅŸi alte donaÅ£ii care vor completa investiÅ£iile realizate de autorităţile judeÅ£ene, astfel încât Spitalul Clinic JudeÅ£ean de Urgenţă să-ÅŸi continue procesul de modernizare din ultimii ani. Suntem convinÅŸi că vom avea alături de noi comunitatea sibiană”, a declarat Ec. Cornel Benchea, preÅŸedintele AsociaÅ£iei ÃŽmpreună pentru Sănătate.

„Dotarea unui spital cu echipamente este un proces continuu, deoarece trebuie să Å£inem mereu pasul cu dezvoltarea tehnologică care facilitează derularea actului medical. Tocmai de aceea orice resursă, orice sprijin are o importanţă deosebită ÅŸi mulÅ£umesc pe această cale AsociaÅ£iei „ÃŽmpreună pentru Sănătate”,pentru donaÅ£ie precum ÅŸi sponsorilor care au asigurat fondurile. Sunt convins că, la fel ca ÅŸi până acum, vom avea alături întreaga comunitate iar mediul de afaceri va rămâne acelaÅŸi partener de încredere care va contribui în continuare la creÅŸterea calităţii actului medical”, a declarat Dr. Daniel Chelcea, managerul SCJU Sibiu.

AsociaÅ£ia „ÃŽmpreună pentru Sănătate” a fost înfiinÅ£ată în anul 2021 ÅŸi are drept scop atragerea de fonduri băneÅŸti ÅŸi bunuri materiale în vederea susÅ£inerii activităţii Spitalului Clinic JudeÅ£ean de Urgenţă Sibiu, pentru îmbunătăţirea ÅŸi facilitarea procesului de dezvoltare a serviciilor medicale acordate populaÅ£iei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus