Sibieni reţinuţi şi cercetaţi penal pentru furt calificat Reviewed by CD on . La data de 2 ianuarie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu au reţinut doi sibieni în vârstă de 21, respect La data de 2 ianuarie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu au reţinut doi sibieni în vârstă de 21, respect Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibieni reţinuţi şi cercetaţi penal pentru furt calificat

Sibieni reţinuţi şi cercetaţi penal pentru furt calificat

Sibieni reţinuţi şi cercetaţi penal pentru furt calificat

La data de 2 ianuarie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu au reţinut doi sibieni în vârstă de 21, respectiv 28 de ani, cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
În fapt, cei doi sunt bănuiţi că, în dimineaţa zilei de 2 ianuarie a.c., în jurul orei 08,00, ar fi pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale de pe strada Lupeni, din municipiul Sibiu, de unde ar fi sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice, valoarea prejudiciului ridicându-se la suma de 1.027 de lei.
Faţă de cei doi sibieni s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi unităţii de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.
Cercetările continuă la nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus