Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea puse în aplicare de polițiștii sibieni Reviewed by CD on . În data de 14 decembrie, în baza datelor și informațiilor deținute, un bărbat a fost identificat și reținut de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Media În data de 14 decembrie, în baza datelor și informațiilor deținute, un bărbat a fost identificat și reținut de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Media Rating: 0
EÈ™ti aici: Acasă » Articole Recomandate»Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea puse în aplicare de poliÈ›iÈ™tii sibieni

Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea puse în aplicare de polițiștii sibieni

Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea puse în aplicare de polițiștii sibieni

În data de 14 decembrie, în baza datelor și informațiilor deținute, un bărbat a fost identificat și reținut de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mediaș, în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș, a fost condamnat la 7 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Polițiștii formațiunii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Agnita au identificat și reținut, în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea, un bărbat domiciliat în satul Ruja.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a fost condamnat de Judecătoria Agnita la executarea unei pedepse de 2 ani și 4 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Ambele persoane condamnate au fost reținute în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus