Acțiuni pentru prevenirea evaziunii în municipiul Mediaș Reviewed by CD on . La data de 12 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu, cu sprijinul polițiștilor medieșeni, au de La data de 12 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu, cu sprijinul polițiștilor medieșeni, au de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Acțiuni pentru prevenirea evaziunii în municipiul Mediaș

Acțiuni pentru prevenirea evaziunii în municipiul Mediaș

Acțiuni pentru prevenirea evaziunii în municipiul Mediaș

La data de 12 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu, cu sprijinul polițiștilor medieșeni, au desfășurat activități specifice în municipiul Mediaș, pe linia prevenirii și combaterii evaziunii fiscale.

În cursul acțiunii desfășurate pe raza municipiului Mediaș, polițiștii au verificat 33 de agenți economici, în cazul a trei societăți fiind depistate încălcări ale legislației privind obligativitatea utilizării caselor de marcat fiscale.

Au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 11.500 de lei și a fost confiscată suma de 710 lei, nefiscalizată.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus