Accident produs în Sibiu de un șofer băut Reviewed by CD on . La data de 30.10.2019, în jurul orei 18,00, în interiorul unei parcări din zona centrală a municipiului Sibiu, s-a produs un eveniment rutier soldat doar cu pag La data de 30.10.2019, în jurul orei 18,00, în interiorul unei parcări din zona centrală a municipiului Sibiu, s-a produs un eveniment rutier soldat doar cu pag Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident produs în Sibiu de un șofer băut

Accident produs în Sibiu de un șofer băut

Accident produs în Sibiu de un șofer băut

La data de 30.10.2019, în jurul orei 18,00, în interiorul unei parcări din zona centrală a municipiului Sibiu, s-a produs un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale. Poliţiştii rutieri care au ajuns la faţa locului au constatat că un tânăr de 24 de ani, cetăţean român cu domiciliul în străinătate, în timp ce conducea autoturismul în interiorul parcării a intrat în coliziune cu un stâlp care a căzut şi a avariat un autoturism parcat.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere şi se află sub influenţa băuturilor alcoolice (0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat). Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului Rutier Sibiu sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 335 alin. 1 din Codul Penal şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 337 din Codul Penal.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus