Coliziune în lanț în municipiul Sibiu Reviewed by CD on . La data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 14.45, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe Podul Gării de pe Calea Gușteriței, spre strada Con La data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 14.45, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe Podul Gării de pe Calea Gușteriței, spre strada Con Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Coliziune în lanț în municipiul Sibiu

Coliziune în lanț în municipiul Sibiu

Coliziune în lanț în municipiul Sibiu

La data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 14.45, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe Podul Gării de pe Calea Gușteriței, spre strada Constituției, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers, un sibian în vârstă de 69 de ani a produs o coliziune în lanț în care au fost implicate în total 4 autoturisme.

Evenimentul s-a soldat numai cu pagube materiale.

Testarea alcoolscopică a sibianului a indicat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus