Accident rutier în afara localității Bârghiș, pe DJ 106 Reviewed by CD on . În seara zilei de 14 iulie a.c, în jurul orei 22,30, pe Drumul Județean 106, în afara localității Bârghiș, s-a produs o coliziune între un autoturism și un trac În seara zilei de 14 iulie a.c, în jurul orei 22,30, pe Drumul Județean 106, în afara localității Bârghiș, s-a produs o coliziune între un autoturism și un trac Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident rutier în afara localității Bârghiș, pe DJ 106

Accident rutier în afara localității Bârghiș, pe DJ 106

Accident rutier în afara localității Bârghiș, pe DJ 106

În seara zilei de 14 iulie a.c, în jurul orei 22,30, pe Drumul Județean 106, în afara localității Bârghiș, s-a produs o coliziune între un autoturism și un tractor semnalizat corespunzător, ambele autovehicule fiind conduse pe direcția Agnita – Bârghiș.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului autoturismului, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Agnita, și a pasagerei din turism, o femeie în vârstă de 31 de ani, tot din Agnita, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

În momentul producerii evenimentului, tractorul era condus de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din localitatea Bârghiș.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate cauzele care au dus la producerea accidentului rutier.

Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Agnita, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus