Expoziție la Muzeul Astra Reviewed by CD on . Muzeul ASTRA organizeazăexpoziția temporară „Africa lui Franz Binder” care pune în valoare cea mai importantă colecție de etnografie extra-europeană din Muzeul Muzeul ASTRA organizeazăexpoziția temporară „Africa lui Franz Binder” care pune în valoare cea mai importantă colecție de etnografie extra-europeană din Muzeul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Expoziție la Muzeul Astra

Expoziție la Muzeul Astra

Expoziție la Muzeul Astra

Muzeul ASTRA organizeazăexpoziția temporară „Africa lui Franz Binder” care pune în valoare cea mai importantă colecție de etnografie extra-europeană din Muzeul ASTRA, dar și rezultatele cercetărilor recente. Expoziția prezintă în premieră contextul colonial de colecționare a obiectelor din patrimoniul Muzeului de Etnografie Universală ,,Franz Binder”, unitate a Muzeului ASTRA, și cuprinde aproximativ 200 de piese, cum ar fi: arme (cuțite, arcuri, săgeți, scuturi, lănci), podoabe, obiecte de uz casnic (scaune, pipe), obiecte de cult și instrumente muzicale.

Exponatele pot fi văzute în Pavilionul Muzeal Multicultural al Muzeului în Aer Liber din Dumbrava Sibiului, sala atelier, până în data de 28 februarie 2022.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus