Acțiune de observare și hrănire a păsărilor pe timp de iarnă la Muzeul Astra Reviewed by CD on . În perioada 16 decembrie 2022 - 28 februarie 2023, la Muzeul ASTRA a fost derulat programul ,,Eu ciripesc și iarna în muzeu”, o acțiune specială de observare a În perioada 16 decembrie 2022 - 28 februarie 2023, la Muzeul ASTRA a fost derulat programul ,,Eu ciripesc și iarna în muzeu”, o acțiune specială de observare a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Acțiune de observare și hrănire a păsărilor pe timp de iarnă la Muzeul Astra

Acțiune de observare și hrănire a păsărilor pe timp de iarnă la Muzeul Astra

Acțiune de observare și hrănire a păsărilor pe timp de iarnă la Muzeul Astra

În perioada 16 decembrie 2022 – 28 februarie 2023, la Muzeul ASTRA a fost derulat programul ,,Eu ciripesc și iarna în muzeu”, o acțiune specială de observare a păsărilor sălbatice din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, precum și hrănirea lor pe timp de iarnă.

În aceasta perioadă s-au înregistrat aproape 800 de vizitatori care au hrănit păsările cu semintele găsite în pungile de la intrarea principală. Este vorba despre elevi de la grădinițe, școli sau pur și simplu vizitatori care iubesc fauna din Muzeul ASTRA. Cu toții au primit hărți pentru a descoperi cu ușurință toate cele 4 locații cu 6 hrănitori amplasate în Muzeul în aer liber. La final, aceștia au primit drept răsplată un obiect handmade confecționat în atelierele educaționale interactive la Muzeul ASTRA.
Acțiunea de observare și hrănire a păsărilor pe timp de iarnă a fost inițiată în anul 2018, în colaborare cu Societatea Ornitologică din România.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus