Carpen tăiat ilegal în Dumbrăveni Reviewed by CD on . La data de 3 martie a.c., în jurul orei 16,30, pe raza oraşului Dumbrăveni, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Dumbrăveni au depistat doi localnici în vârs La data de 3 martie a.c., în jurul orei 16,30, pe raza oraşului Dumbrăveni, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Dumbrăveni au depistat doi localnici în vârs Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Carpen tăiat ilegal în Dumbrăveni

Carpen tăiat ilegal în Dumbrăveni

Carpen tăiat ilegal în Dumbrăveni

La data de 3 martie a.c., în jurul orei 16,30, pe raza oraşului Dumbrăveni, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Dumbrăveni au depistat doi localnici în vârstă de 16, respectiv 36 de ani, în timp ce, cu ajutorul unui atelaj hipo, transportau cantitatea de 1,2 mc de carpen, fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că cei doi bărbaţi ar fi tăiat ilegal şi ar fi sustras materialul lemnos din zona împădurită a localităţii Laslea.

În cauză, la nivelul Poliţiei Oraşului Dumbrăveni, s-a deschis un dosar de cercetare penală cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori, respectiv furt de arbori, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat reprezentanţilor ocolului silvic responsabil în zonă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus