AJOFM Sibiu organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți (vineri, ora 9) Reviewed by CD on . Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc la nivel național, fiind organizată de toate agențiile județene pentru ocuparea forței de muncă și Agenți Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc la nivel național, fiind organizată de toate agențiile județene pentru ocuparea forței de muncă și Agenți Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»AJOFM Sibiu organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți (vineri, ora 9)

AJOFM Sibiu organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți (vineri, ora 9)

AJOFM Sibiu organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți (vineri, ora 9)

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc la nivel național, fiind organizată de toate agențiile județene pentru ocuparea forței de muncă și Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București.
Evenimentul are drept scop facilitarea accesului absolvenților la posturile disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici. Pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus