Baza Salvamont din Păltiniș, gata peste 2 ani Reviewed by CD on . Consiliul Județean Sibiu a semnat zilele acestea contractul de execuție lucrări pentru ”Construire bază de salvare SALVAMONT Păltiniș, în municipiul Sibiu” cu a Consiliul Județean Sibiu a semnat zilele acestea contractul de execuție lucrări pentru ”Construire bază de salvare SALVAMONT Păltiniș, în municipiul Sibiu” cu a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Baza Salvamont din Păltiniș, gata peste 2 ani

Baza Salvamont din Păltiniș, gata peste 2 ani

Baza Salvamont din Păltiniș, gata peste 2 ani

Consiliul Județean Sibiu a semnat zilele acestea contractul de execuție lucrări pentru ”Construire bază de salvare SALVAMONT Păltiniș, în municipiul Sibiu” cu asocierea TOTAL NSA AG Construct SRL și Pro Hart Group SRL.
Valoarea contractului este de 2.246.259,32 lei fără TVA, iar durata de realizare a bazei este de 24 de luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

Finanțarea acestei investiții este asigurată din fonduri guvernamentale (Ministerul Turismului) și din bugetul Consiliului Județean Sibiu.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 3.539.933,69 lei cu TVA, din care:

• contribuția Consiliului Județean Sibiu 1.290.817,14 lei cu TVA
• contribuția Ministerului Turismului 2.249.116,55 lei cu TVA, reprezentând 85% din capitolul IV Cheltuieli pentru investiția de bază

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus