Au condus fără a avea acest drept Reviewed by CD on . La data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 11,45, în localitatea Slimnic, polițiștii rutieri au depistat un localnic în vârstă de 71 de ani în timp ce conduce La data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 11,45, în localitatea Slimnic, polițiștii rutieri au depistat un localnic în vârstă de 71 de ani în timp ce conduce Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Au condus fără a avea acest drept

Au condus fără a avea acest drept

Au condus fără a avea acest drept

La data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 11,45, în localitatea Slimnic, polițiștii rutieri au depistat un localnic în vârstă de 71 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Lungă deși nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 12,45, în orașul Avrig, polițiștii au oprit pentru control o autoutilitară condusă pe strada Mihai Viteazu.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii avrigeni au constatat că la volan se afla un tânăr în vârstă de 25 de ani, din județul Alba, care nu posedă dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Astfel, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus