Sibian cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului Reviewed by CD on . În cursul zilei de ieri, polițiștii sibieni au identificat conducătorul auto implicat în accidentul rutier produs pe DN 14, la intrarea în localitatea Șura Mare În cursul zilei de ieri, polițiștii sibieni au identificat conducătorul auto implicat în accidentul rutier produs pe DN 14, la intrarea în localitatea Șura Mare Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibian cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului

Sibian cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului

Sibian cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului

În cursul zilei de ieri, polițiștii sibieni au identificat conducătorul auto implicat în accidentul rutier produs pe DN 14, la intrarea în localitatea Șura Mare, conducător auto care a fugit de la locul producerii evenimentului.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, fără forme legale în localitatea Șura Mare.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus