Au făcut scandal în centrul orașului Ocna Sibiului și au fost reținuți Reviewed by CD on . La data de 28 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului  Ocna Sibiului au reținut 5 localnici, cu vârste cuprinse între 21 și 46 de ani, cer La data de 28 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului  Ocna Sibiului au reținut 5 localnici, cu vârste cuprinse între 21 și 46 de ani, cer Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Au făcut scandal în centrul orașului Ocna Sibiului și au fost reținuți

Au făcut scandal în centrul orașului Ocna Sibiului și au fost reținuți

Au făcut scandal în centrul orașului Ocna Sibiului și au fost reținuți

La data de 28 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului  Ocna Sibiului au reținut 5 localnici, cu vârste cuprinse între 21 și 46 de ani, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, cei cinci bărbați sunt bănuiți că, la data de 26 septembrie, în jurul orei 17,00, în timp ce se aflau în zona centrală a orașului Ocna Sibiului, s-ar fi lovit reciproc și și-ar fi adresat cuvinte jignitoare, pe fondul unui conflict mai vechi.

La data de 28 septembrie, ca urmare a administrării probatoriului în cauză, față de cei 5 bărbați s-a luat măsura reținerii 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Ocna Sibiului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus