Tomograf pentru arbori în dotarea Primăriei Sibiu Reviewed by CD on . Primăria Sibiu a recepționat recent tomograful pentru arbori, o investiție în valoare de 160 000 lei.Ca și în cazul oamenilor, diagnoza arborilor se face prin u Primăria Sibiu a recepționat recent tomograful pentru arbori, o investiție în valoare de 160 000 lei.Ca și în cazul oamenilor, diagnoza arborilor se face prin u Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tomograf pentru arbori în dotarea Primăriei Sibiu

Tomograf pentru arbori în dotarea Primăriei Sibiu

Tomograf pentru arbori în dotarea Primăriei Sibiu

Primăria Sibiu a recepționat recent tomograful pentru arbori, o investiție în valoare de 160 000 lei.Ca și în cazul oamenilor, diagnoza arborilor se face prin ultrasunete.

Tomograful se fixează pe trunchiul copacului și astfel datele sunt colectate, în timp ce un display afișează prin culori diferitele grade de descompunere la interior. Informațiile sunt prelucrate ulterior printr-o aplicație computerizată, iar în funcție de diagnosticul primit se decid măsuri de management, personalizate pentru fiecare arbore în parte.

Scopul diagnozei este acela de a face o analiză a stării de sănătate a arborelui și a riscurilor asociate privind siguranța populației. De aceea, prioritară este verificarea arborilor aflați în proximitatea aleilor pietonale, a drumurilor publice, precum și a altor spații cum sunt locurile de joacă și terenurile de fitness sau sport.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus