Bărbat din Șeica Mare, reținut de polițiști Reviewed by CD on . La data de 17 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocna Sibiului au reținut un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Șeica Mare, cerceta La data de 17 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocna Sibiului au reținut un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Șeica Mare, cerceta Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bărbat din Șeica Mare, reținut de polițiști

Bărbat din Șeica Mare, reținut de polițiști

Bărbat din Șeica Mare, reținut de polițiști

La data de 17 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocna Sibiului au reținut un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Șeica Mare, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 17 aprilie, în jurul orei 13,00, în timp ce se afla pe o stradă din localitatea Hașag, l-ar fi deposedat pe un localnic de telefonul mobil și suma de 60 de lei, amenințându-l cu acte de violență. Ulterior, prejudiciul fost recuperat de către polițiști.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, față de presupusul autor al faptei s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore. Bărbatul va fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus