Condamnați la închisoare, depistați de polițiștii sibieni Reviewed by CD on . În cursul zilei de 12 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au desfășurat activități specifice în vederea depis În cursul zilei de 12 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au desfășurat activități specifice în vederea depis Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Condamnați la închisoare, depistați de polițiștii sibieni

Condamnați la închisoare, depistați de polițiștii sibieni

Condamnați la închisoare, depistați de polițiștii sibieni

În cursul zilei de 12 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu au desfășurat activități specifice în vederea depistării și prinderii persoanelor care se sustrag dispozițiilor instanțelor de judecată.

Cu această ocazie, pe raza localității Șelimbăr, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Vâlcea, pe numele căruia autoritățile judiciare ungare au emis un mandat european de arestare, persoana în cauză fiind condamnată la executarea unei pedepse de 4 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de introducere ilegală de imigranți pe teritoriul Ungariei. La data de 15 septembrie 2018, bărbatul a fost prins în flagrant delict în timp ce transporta 11 persoane, ascunse în diferite compartimente ale unui vehicul, cu scopul de a le facilita trecerea ilegală din Serbia în Ungaria. Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, persoana în cauză fiind încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu, până la dispunerea unor noi măsuri.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus