Caravana Smart City a ajuns și în Sibiu Reviewed by CD on . Primăria Sibiu a găzduit luni, 8 aprilie, Caravana Smart City, un proiect organizat de Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate în care Municipiul Sibiu Primăria Sibiu a găzduit luni, 8 aprilie, Caravana Smart City, un proiect organizat de Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate în care Municipiul Sibiu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Caravana Smart City a ajuns și în Sibiu

Caravana Smart City a ajuns și în Sibiu

Caravana Smart City a ajuns și în Sibiu

Primăria Sibiu a găzduit luni, 8 aprilie, Caravana Smart City, un proiect organizat de Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate în care Municipiul Sibiu este membru. Această caravană este parte din programul național Caravana Smart City. Etapa 2 – Implementarea.

Întâlnirea de lucru a fost deschisă de primarul Astrid Fodor:

“Smart nu trebuie să însemne supra-tehnologizarea, implementarea unor forme fără fond, doar pentru că sunt în trend și pentru a bifa numeric încă un proiect”smart”. Comunitățile sunt vii, dinamice, diferite și de aceea nu poți lua o soluție care poate a funcționat pentru un alt oraș, și să o implementezi fără a ține cont de context. Cred că adaptarea la comunitatea sau micro-comunitatea pentru care acea soluție este gândită trebuie să reprezinte esența. În Sibiu punem accentul pe adaptarea soluției la comunitate și nu invers.”

Domnul Robert Tudorache – Ministru Secretar de Stat în Ministerul Energiei și domnul Eduard Dumitrașcu – președintele Asociației Române pentru Smart City și Mobilitate susținut prezentări pe tema misiunii acestei caravane menite să ofere și să centralizeze modele de bune practici din întreaga țară. Doamna Ioana Leca, city manager al municipiului Sibiu, a prezentat celor prezenți proiectele Smart inițiate sau în curs de pregătire în municipiul Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus