Încă 1,5 milioane euro atrași de Consiliul Județean Sibiu asigură modernizarea Urgenței de la Spitalul Județean Reviewed by CD on . Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, și Daniel Suciu, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice, au semnat contractual de fin Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, și Daniel Suciu, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice, au semnat contractual de fin Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Încă 1,5 milioane euro atrași de Consiliul Județean Sibiu asigură modernizarea Urgenței de la Spitalul Județean

Încă 1,5 milioane euro atrași de Consiliul Județean Sibiu asigură modernizarea Urgenței de la Spitalul Județean

Încă 1,5 milioane euro atrași de Consiliul Județean Sibiu asigură modernizarea Urgenței de la Spitalul Județean

Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, și Daniel Suciu, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice, au semnat contractual de finanțare din fonduri UE pentru proiectul ”Modernizare, extindere și dotare a Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu”.
Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu va fi modernizată și dotată până la sfârșitul anului 2020.
“Mă bucur că am reușit să alăturăm acest contract proiectelor importante deja aflate în desfășurare prin care vom crește constant condițiile din spitale pentru toți locuitorii din județ si nu numai. Modernizarea, extinderea și dotarea Unității de primiri Urgențe confirmă încă o dată că implicarea și determinarea întregii echipe de a găsi soluții au fost atribute care au stat la baza implementării acestui proiect.
Sănătatea și dezvoltarea infrastructurii sanitare și sociale sunt în continuare pentru mandatul meu o prioritare, iar în acest sens am accesat din Fonduri Europene peste aproximativ 15 milioane euro care vor contribui la creșterea și dezvoltarea standardelor actului medical din spitalele aflate în subordinea Consiliului Județean Sibiu.” a declarat Daniela Cîmpean – Președinta Consiliului Județean Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus