Centru de vaccinare drive through în Sibiu Reviewed by CD on . Centrul de vaccinare drive through din Sibiu, de pe strada Cazarma 90, s-a deschis de sâmbătă, 15 mai, și sibienilor care nu sosesc cu mașina, ci pe jos sau cu Centrul de vaccinare drive through din Sibiu, de pe strada Cazarma 90, s-a deschis de sâmbătă, 15 mai, și sibienilor care nu sosesc cu mașina, ci pe jos sau cu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Centru de vaccinare drive through în Sibiu

Centru de vaccinare drive through în Sibiu

Centru de vaccinare drive through în Sibiu

Centrul de vaccinare drive through din Sibiu, de pe strada Cazarma 90, s-a deschis de sâmbătă, 15 mai, și sibienilor care nu sosesc cu mașina, ci pe jos sau cu bicicleta.

Ca urmare a demersurilor făcute de Instituția Prefectului Județului Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu, Direcția de Sănătate Publică Sibiu și ISU Sibiu, Comitetul Național de Coordonare a Activitiăților privind Vaccinarea împotriva COVID 19 a aprobat această modificare în activitatea centrului de la Sibiu.

Centrul este deschis tuturor celor care doresc să se vaccineze, fără programare. Centrul de vaccinare funcționează zilnic, între orele 09.00 – 19.00. Imunizarea se face cu vaccinul produs de compania Pfizer BioNTech.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus