Sibian depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive Reviewed by CD on . La data de 17 mai a.c., în jurul orei 00,15, pe Prelungirea Bulevardului Mihai Viteazu din comuna Șelimbăr, polițiștii au oprit pentru control un autoturism con La data de 17 mai a.c., în jurul orei 00,15, pe Prelungirea Bulevardului Mihai Viteazu din comuna Șelimbăr, polițiștii au oprit pentru control un autoturism con Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibian depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive

Sibian depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive

Sibian depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive

La data de 17 mai a.c., în jurul orei 00,15, pe Prelungirea Bulevardului Mihai Viteazu din comuna Șelimbăr, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 25 de ani.

Testarea șoferului cu aparatul Drugtest s-a finalizat cu un rezultat pozitiv la substanța THC-5 Cannabis, cel aflat la volan fiind ulterior condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în corp.

În cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus