Centrul de Îngrijire și Asistență Agârbiciu pregătit să primească 45 de beneficiari Reviewed by CD on . 255.612,26 lei TVA - valoarea investiție, fonduri alocate de Consiliul Județean Sibiu. Au fost realizate lucrări de accesibilizare specifice persoanelor adulte 255.612,26 lei TVA - valoarea investiție, fonduri alocate de Consiliul Județean Sibiu. Au fost realizate lucrări de accesibilizare specifice persoanelor adulte Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Centrul de Îngrijire și Asistență Agârbiciu pregătit să primească 45 de beneficiari

Centrul de Îngrijire și Asistență Agârbiciu pregătit să primească 45 de beneficiari

Centrul de Îngrijire și Asistență Agârbiciu pregătit să primească 45 de beneficiari

255.612,26 lei TVA – valoarea investiție, fonduri alocate de Consiliul Județean Sibiu. Au fost realizate lucrări de accesibilizare specifice persoanelor adulte cu dizabilități: reamenajarea a 1 băi, supradimensionarea a 33 de uși ale dormitoarelor și băilor, înlăturarea pragurilor, montarea unei rampe de acces către sala de mese, reconfigurarea sălii de mese, amplasarea de obiecte sanitare și mijloace de susținere pentru persoanele cu nevoi speciale.

”Am vizitat noul centru de la Agârbiciu, pentru a mă asigura că lucrările au fost realizate corespunzător și, mai ales, că personalul este pregătit să primească un nou tip de beneficiari. Suntem într-un amplu proces de modernizare a sistemului de asistență socială din județul Sibiu. Ne dorim ca la finalul acestui proces, cei pe care îi avem în grijă în centrele din structura Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu să beneficieze de cele mai bune condiții de cazare și de servicii de asistență socială la standarde europene”, a declarat Daniela Cîmpean, președintele CJ Sibiu.

În trecut, patru dintre acestea au fost reabilitate și modernizate, iar una a fost nou construită cu fonduri de la Ministrul Muncii și Protecției Sociale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus