Acțiunea „Scutul Pădurii” continuă și în județul Sibiu Reviewed by CD on . În perioada 10 – 12 noiembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică - Biroul Combaterea Delictelor Silvice, însoțiți de reprezentanți din cadrul În perioada 10 – 12 noiembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică - Biroul Combaterea Delictelor Silvice, însoțiți de reprezentanți din cadrul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Acțiunea „Scutul Pădurii” continuă și în județul Sibiu

Acțiunea „Scutul Pădurii” continuă și în județul Sibiu

Acțiunea „Scutul Pădurii” continuă și în județul Sibiu

În perioada 10 – 12 noiembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice, însoțiți de reprezentanți din cadrul Gărzii Forestiere Brașov, au desfășurat o acțiune pe linia prelucrării, depozitării și comercializarii materialului lemnos, ocazie cu care s-au efectuat verificări specifice la depozitul de material lemnos al unei societăți de pe raza localității Boița.

Urmare a măsurătorilor efectuate, între stocurile faptice și cele scriptice s-a constatat o diferență totală de 38,31 mc lemn rotund fag.

Pentru neregulile constatate, societatea comercială a fost sancționată contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, fiind aplicate 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 11.000 lei.

De asemenea, s-a dispus confiscarea  valorică a cantității de 33,74 mc lemn rotund specia fag în valoare de 4.453,05 lei, respectiv confiscarea faptică a cantității de 4,57 mc lemn rotund diverse specii, în valoare de 1.600 lei, care a fost predată reprezentanților Ocolului Silvic Sibiu pentru valorificare conform legii.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus