Cercetat penal și reținut pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier Reviewed by CD on . La data de 8 martie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 33 de ani, cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni la re La data de 8 martie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 33 de ani, cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni la re Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cercetat penal și reținut pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier

Cercetat penal și reținut pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier

Cercetat penal și reținut pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier

La data de 8 martie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 33 de ani, cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

În fapt, la data de 6 martie a.c., în jurul orei 01,00, bărbatul a fost depistat conducând un autoturism pe Bulevardul Victoriei din municipiul Sibiu, având o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că dreptul sibianului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este anulat.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept anulat, respectiv refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, la data de 8 martie a.c., fiind aplicată de către polițiști măsura de reținere 24 de ore pe bază de ordonanță.

Sibianul urmează a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Serviciului Rutier Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus