Fără permis, pe Valea Oltului Reviewed by CD on . La data de 10 martie a.c., în jurul orei 03,00, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control o La data de 10 martie a.c., în jurul orei 03,00, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control o Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Fără permis, pe Valea Oltului

Fără permis, pe Valea Oltului

Fără permis, pe Valea Oltului

La data de 10 martie a.c., în jurul orei 03,00, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control o autoutilitară transport marfă condusă pe DN 7 de către un bărbat în vârstă de 44 de ani, din județul Dâmbovița.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce, pe numele acestuia fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Bărbatul era însoțit de către proprietarul autoutilitarei, în vârstă de 50 de ani, din București, acesta cunoscând faptul că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Pe numele proprietarului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de încredințare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus