CJ Sibiu a publicat Regulamentul pentru finanțarea structurilor sportive de drept public Reviewed by CD on . În completarea Ghidului pentru Agenda sportivă, destinat structurilor sportive de drept privat, Consiliul Județean Sibiu a publicat luni, 25 martie 2019, proiec În completarea Ghidului pentru Agenda sportivă, destinat structurilor sportive de drept privat, Consiliul Județean Sibiu a publicat luni, 25 martie 2019, proiec Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»CJ Sibiu a publicat Regulamentul pentru finanțarea structurilor sportive de drept public

CJ Sibiu a publicat Regulamentul pentru finanțarea structurilor sportive de drept public

CJ Sibiu a publicat Regulamentul pentru finanțarea structurilor sportive de drept public

În completarea Ghidului pentru Agenda sportivă, destinat structurilor sportive de drept privat, Consiliul Județean Sibiu a publicat luni, 25 martie 2019, proiectul de hotărâre referitor la Regulamentul privind criteriile de acces la finanțarea proiectelor sportive pentru structurile sportive de drept public din bugetul CJ Sibiu pe anul 2019.

Regulamentul și anexele aferente sunt afișate pe site-ul instituției la rubricile Consultare publică, Anunțuri de evenimente și Actualitate.

Până în data de 3 mai 2019, ora 13.30, persoanele fizice sau juridice interesate pot depune în scris sugestii sau opinii cu valoare de recomandare la acest Regulament la Serviciu Strategii, Dezvoltare Economică și Socială. , persoană de contact doamna Crina Sim, telefon 0269/217733, interior 128, e-mail: crina.sim@cjsibiu.ro.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus