Spectacolul de animație cu marionete și actori, în Sibiu Reviewed by CD on . Teatrul pentru Copii și Tineret Gong prezintă în acest final de săptămână la spectacolul „O rază de soare” în regia lui Lilly Krauss-Kalmár. După o pauză de doi Teatrul pentru Copii și Tineret Gong prezintă în acest final de săptămână la spectacolul „O rază de soare” în regia lui Lilly Krauss-Kalmár. După o pauză de doi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Spectacolul de animație cu marionete și actori, în Sibiu

Spectacolul de animație cu marionete și actori, în Sibiu

Spectacolul de animație cu marionete și actori, în Sibiu

Teatrul pentru Copii și Tineret Gong prezintă în acest final de săptămână la spectacolul „O rază de soare” în regia lui Lilly Krauss-Kalmár. După o pauză de doi ani de la ultima reprezentație, producția Teatrului Gong revine să îi încânte pe cei mici cu o poveste emoționantă de prietenie care se leagă în pivnița unei case vechi, între Pitt, balerina de porțelan și șoricelul Muf.

Spectacolul de animație cu marionete și actori la vedere poate fi urmărit sâmbătă, 23 martie, începând cu ora 18 și duminică, 24 martie, de la ora 11. Reprezentația are o durată aproximativă de 45 de minute și este recomandată copiilor cu vârsta peste trei ani.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus