CJ Sibiu va aloca 200.000 lei pentru secția ORL și noi posturi la Spitalul Județean Reviewed by CD on . În urma rectificării bugetului propriu, aprobate în ședința ordinară din 26 octombrie, Consiliul Județean Sibiu a alocat fonduri substanțiale către capitolul să În urma rectificării bugetului propriu, aprobate în ședința ordinară din 26 octombrie, Consiliul Județean Sibiu a alocat fonduri substanțiale către capitolul să Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»CJ Sibiu va aloca 200.000 lei pentru secția ORL și noi posturi la Spitalul Județean

CJ Sibiu va aloca 200.000 lei pentru secția ORL și noi posturi la Spitalul Județean

CJ Sibiu va aloca 200.000 lei pentru secția ORL și noi posturi la Spitalul Județean

În urma rectificării bugetului propriu, aprobate în ședința ordinară din 26 octombrie, Consiliul Județean Sibiu a alocat fonduri substanțiale către capitolul sănătate. Astfel, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu a primit 204.000 lei pentru lucrările suplimentare absolut necesare privind finalizarea obiectivului de investiție Secția ORL—Reabilitare imobil.

De asemenea, consilierii județeni au votat în unanimitate suplimentarea numărului de posturi pentru Spitalul Județean Sibiu. Aceste posturi sunt necesare pentru secțiile în care în ultima perioadă s-au constat dificultăți în desfășurarea activității cu personalul existent, pentru care au fost amânate acordarea concediilor de odihnă și acordarea zilelor libere corespunzătoare activității prestate în zilele de sărbătoare și în repaus săptămânal.

Laboratorul Clinic de Analize Medicale a primit un post de registrator medical, pentru activitatea de recepție probe și înregistrare rezultate din Compartimentul de Microbiologic, unde rezultatele sunt introduse manual.

Cabinetul de Diabet din cadrul Ambulatoriului integrat a primit 0,5 post de medic, având în vedere faptul că multe consultații nu au fost decontate de Casa de Asigurări de Sănătate din cauza lipsei de personal de specialitate.

Pentru Secția Clinică Dermatovenerologie s-a aprobat un post de asistent medical, iar Secția Clinică Obstetrică Ginecologie II — Sala de nașteri a fost suplimentată cu 2 posturi de asistent medical, având în vedere creșterea numărului de nașteri și dotarea insuficientă cu aparatură de monitorizare pe parcursul travaliului.

Laboratorul Clinic de Radiologie are încă un post de asistent medical, ca urmare a dotării Laboratorului Stomatologie cu un nou aparat de imagistică digitală panoramică.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus