Codrin Ştefănescu ,scos de la naftalină. Reviewed by CD on . Secretarul Consiliului Naţional al Partidului Social Democrat, , lansează un apel către colegii săi din Uniunea Social Liberală la ''solidaritate şi fermitate v Secretarul Consiliului Naţional al Partidului Social Democrat, , lansează un apel către colegii săi din Uniunea Social Liberală la ''solidaritate şi fermitate v Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Codrin Ştefănescu ,scos de la naftalină.

Codrin Ştefănescu ,scos de la naftalină.

Codrin Ştefănescu ,scos de la naftalină.

Secretarul Consiliului Naţional al Partidului Social Democrat, , lansează un apel către colegii săi din Uniunea Social Liberală la ”solidaritate şi fermitate vizavi de atacul furibund pe care fostul partid de guvernământ îl dirijează la adresa Guvernului şi a liderilor USL de la nivel central şi teritorial”, se arată într-o declaraţie de presă transmisă duminică AGERPRES.”Rând pe rând, aceştia sunt luaţi în colimator, proferându-se la adresa lor infamii şi acuzaţii nefondate şi aberante. Fiecare referinţă care ţine de viaţa personală, de familie, prieteni sau care vizează orice persoană cu care s-a intrat în contact este falsificată şi răstălmăcită, aşa încât să denigreze şi să calomnieze. De altfel, cazul ministrului Culturii, Mircea Diaconu, nume de referinţă în teatrul românesc, nu este singular”, afirmă Codrin Ştefănescu.

El susţine că, folosind toate ”resursele pe care le mai deţin şi uzitând de influenţa pe care încă o exercită asupra unor instituţii precum DNA, ANI, o parte a sistemului juridic şi servicii, se continuă operaţiunea de întocmire a dosarelor penale, în sistem cascadă”.
Potrivit lui Codrin Ştefănescu, la nivel teritorial, ”în mod bizar”, în ultima perioadă s-au înmulţit plângerile penale ce vizează liderii USL şi care conţin „elemente ce depăşesc orice limită a legalităţii”.
”În paralel, prin diverse canale, mass-media continuă să fie intoxicată cu informaţii ce frizează absurdul, menite doar să creeze subiecte false de analiză. De fapt, prin acest plan josnic, extrem de bine elaborat şi structurat, PDL nu urmăreşte decât să inducă o cotă de neîncredere în Guvernul Ponta şi în măsurile pe care le are în vedere, dar şi discreditarea liderilor şi a USL, în ansamblu”, spune Codrin Ştefănescu, în declaraţia sa de presă.
El consideră că, în loc să se răspundă ”tuturor atacurilor concertate de PDL prin terţe persoane, aşa-zişi purtători de cuvânt sau deontologi de serviciu, trebuie dezvăluite, prin poziţii publice, toate fraudele şi ilegalităţile pe care fosta putere le-a coordonat atât în ministere, cât şi la nivelul administraţiilor locale”.

„În plus, este obligatoriu ca, la nivelul instituţiilor, acuzate de-a lungul timpului de o parte a mass-media şi de societatea civilă că au ca principal obiectiv hărţuirea minuţios organizată a adversarilor PDL, să se întreprindă, urgent, verificări. Mai mult decât atât, cei care şi-au manifestat în mod constant puterea deasupra legii trebuie cercetaţi şi traşi la răspundere pentru toate acţiunile executate la comandă politică”, subliniază Codrin Ştefănescu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus