Tamponare soluționată cu dosar penal Reviewed by CD on . În seara zilei de 16 martie a.c., în jurul orei 22,45, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, un bărbat în vârstă de În seara zilei de 16 martie a.c., în jurul orei 22,45, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, un bărbat în vârstă de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tamponare soluționată cu dosar penal

Tamponare soluționată cu dosar penal

Tamponare soluționată cu dosar penal

În seara zilei de 16 martie a.c., în jurul orei 22,45, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din județul Vâlcea, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de deplasare și a acroșat un autoturism condus regulamentar de către o sibiancă în vârstă de 46 de ani, pe care l-a proiectat apoi într-un stâlp.

Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că șoferul care a provocat tamponarea are dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus