Concursuri și ateliere de creație la Târgul de Paște de la Mediaș Reviewed by CD on . Primăria Municipiului Mediaș organizează joi, 29 martie 2018, între orele 10.00 - 14.00, în Piața Regele Ferdinand I, un târg cu produse specifice sărbătorii Pa Primăria Municipiului Mediaș organizează joi, 29 martie 2018, între orele 10.00 - 14.00, în Piața Regele Ferdinand I, un târg cu produse specifice sărbătorii Pa Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Concursuri și ateliere de creație la Târgul de Paște de la Mediaș

Concursuri și ateliere de creație la Târgul de Paște de la Mediaș

Concursuri și ateliere de creație la Târgul de Paște de la Mediaș

Primăria Municipiului Mediaș organizează joi, 29 martie 2018, între orele 10.00 – 14.00, în Piața Regele Ferdinand I, un târg cu produse specifice sărbătorii Pascale.

Sunt invitați să se bucure, atât copiii și elevii din unitățile de învățământ, cât și reprezentanții organizațiilor nonguvernamentale care confecționează în cadrul atelierelor, obiecte ce au ca tematică Sfintele Paște.
Ei vor avea ocazia să expună spre vânzare produsele realizate cu multă răbdare și să participe la toate surprizele pregătite de către organizatori.

Cei mai talentați dintre aceștia vor fi premiați în cadrul concursurilor ce se vor desfășura pe parcursul întregului eveniment.

Pentru cei cu vârsta cuprinsă între 3 – 15 ani au fost pregătite patru concursuri:

• Concursul Cel mai frumos stand
• Concursul Cei mai mulți participanți ,,iepurași’’
• Concursul Cel mai inventiv ,,iepuraș – vânzător’’
• Concursul Cel mai frumos costum (Parada iepurașilor, puișorilor, mieilor)

În cadrul atelierelor cei mici vor realiza: coronițe de Paște, iepurași din pahare de plastic și din ouă, Mormântul lui Iisus, vor picta puișori cu mânuțele, pe ouă și pe figurinele din ipsos.
Totodată, vor afla despre cum sărbătoresc copiii în alte țări acestea sărbătoare și vor participa la diferite competiții organizate special pentru ei.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus