Viitorul stadion din Sibiu va avea o capacitate de 19.000 de locuri și tribune acoperite Reviewed by CD on . Prima etapă de modernizare a Stadionului Municipal a fost deja contractată de Primăria Sibiu, incluzând reabilitarea tribunei oficiale, a peluzei cu vestiare, a Prima etapă de modernizare a Stadionului Municipal a fost deja contractată de Primăria Sibiu, incluzând reabilitarea tribunei oficiale, a peluzei cu vestiare, a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Viitorul stadion din Sibiu va avea o capacitate de 19.000 de locuri și tribune acoperite

Viitorul stadion din Sibiu va avea o capacitate de 19.000 de locuri și tribune acoperite

Viitorul stadion din Sibiu va avea o capacitate de 19.000 de locuri și tribune acoperite

Prima etapă de modernizare a Stadionului Municipal a fost deja contractată de Primăria Sibiu, incluzând reabilitarea tribunei oficiale, a peluzei cu vestiare, a pistei de atletism, precum și demolarea tribunelor degradate care vor fi ulterior reconstruite. Aceste lucrări vor fi realizate în 2018.

Primarul Astrid Fodor a prezentat ieri Consiliului Local conceptul general pentru etapa a II-a de modernizare a obiectivului, pentru care s-a realizat până acum un studiu de fezabilitate.

“Continuăm să investim în sport pentru că recunoaștem importanța acestuia în creșterea calității vieții pentru locuitorii orașului nostru. De la deschiderea sălilor de sport și a curților școlilor și liceelor pentru asociațiile și cluburile sportive și amenajarea unor zone de sport în parcuri și în cartiere și până la modernizarea Stadionului Municipal, Primăria Sibiu finanțează substanțial sportul, în limitele legilor și a bugetului existent. Vom contracta a două etapă de modenizare a Stadionului, principala bază sportivă a orașului, care se va transforma într-un spațiu modern pentru evenimente sportive” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Viitorul Stadion Municipal va avea o capacitate de 19.000 de locuri și tribune acoperite, gazon încălzit, tabele electronice și nocturnă și spații pentru alte activități sportive.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus