Consiliul Judeţean Sibiu a obţinut terenul pe care va fi construit noul spital Reviewed by CD on . În şedinţa de Guvern de joi 8 decembrie 2016 a fost aprobată trecerea, în proprietatea Judeţului Sibiu, a unui teren în suprafaţă de 19,75 ha, pe care va fi con În şedinţa de Guvern de joi 8 decembrie 2016 a fost aprobată trecerea, în proprietatea Judeţului Sibiu, a unui teren în suprafaţă de 19,75 ha, pe care va fi con Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Consiliul Judeţean Sibiu a obţinut terenul pe care va fi construit noul spital

Consiliul Judeţean Sibiu a obţinut terenul pe care va fi construit noul spital

Consiliul Judeţean Sibiu a obţinut terenul pe care va fi construit noul spital

În şedinţa de Guvern de joi 8 decembrie 2016 a fost aprobată trecerea, în proprietatea Judeţului Sibiu, a unui teren în suprafaţă de 19,75 ha, pe care va fi construit noul spital.
Terenul se află situat în Municipiul Sibiu, pe Calea Şurii Mici, zona fiind uşor accesibilă atât de pe autostradă, cât şi de pe drumul naţional.

„Mulţumesc în numele sibienilor Guvernului Dacian Cioloş, pentru deschidere şi pentru sprijinul acordat acestui proiect important pentru noi.
În curând, împreună cu partenerul nostru strategic, Primăria Municipiului Sibiu, vom stabili termenii colaborării şi un plan de acţiune pentru următoarea perioadă.
Ne dorim cu toţii ca proiectarea şi execuţia spitalului să înceapă cât mai repede” declară Daniela Cîmpean, preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus