Curs gratuit de robotică pentru copii, la Sibiu Reviewed by CD on . Copiii cu vârsta peste 8 ani pot participa începând cu data de 17 mai la un curs de robotică unde vor învăța mai multe despre proiectarea și construirea unui ro Copiii cu vârsta peste 8 ani pot participa începând cu data de 17 mai la un curs de robotică unde vor învăța mai multe despre proiectarea și construirea unui ro Rating: 0
Ești aici: Acasă » Educație»Curs gratuit de robotică pentru copii, la Sibiu

Curs gratuit de robotică pentru copii, la Sibiu

Curs gratuit de robotică pentru copii, la Sibiu

Copiii cu vârsta peste 8 ani pot participa începând cu data de 17 mai la un curs de robotică unde vor învăța mai multe despre proiectarea și construirea unui robot, programarea acestuia în mediul virtual și aplicabilitatea practică a roboților în viața de zi cu zi. Activitățile se desfășoară în cadrul proiectului „Robotica Educativă” inițiat de Asociația Digital Generation și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Educațională 2023.
Cursurile vor avea loc până în data de 22 iunie, pe strada Mitropoliei 36, în fiecare miercuri și joi în intervalul orar 16.15-17.45. Participarea este gratuită, în baza unei înscrieri la numărul 0727.740.667.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus